torsdag 10 februari 2011

kreativ just nu..



Jag har på något konstigt vis fått lust att virka när jag varit gravid. Denna gången har det fortsatt och just nu virkar jag kakor och bakelser så jag snart kan öppna ett eget kalorifritt kondis... Men roligt är det. Finns hur mycket inspiration som helst på nätet och massa gratis mönster. Jag ska även beställa en virkbok jag spanat in med massa roliga saker att virka. Tänkte fixa en bra länklista med roliga virkbloggar.

(lånad bild)

5 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka! Ska bli roligt att följa dina kreativa tankar igen. Hoppas att allt är bra med dig och att vi ses snart! Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Åhh!! Får man lägga en beställning? Har ju sånt fint kakfat med glaslock som jag fått av kära älskade underbara fantastiska vänner och det skulle bli så fint med prinsesstårtebit eller liknande :-)

    SvaraRadera
  3. MMM ser smarrigt ut. Har försökt mig på virkningen - det ser jätteskoj ut, men tyvärr inte lyckats så väl. Antar att det bara är övning som gäller - men tålamodet tryter lite ;-). Men nu blev jag sugen att ge mig på det igen.

    SvaraRadera
  4. Kul att du är tillbaka Anna! Klart att man hänger med! För kreativa tankar och idéer kan man ju aldrig få för många!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Åh vad kul det ser ut Anna, jag hade ju värsta farten uppe för något år sedan och skulle vilja hitta tillbaka till det där virkandet. Har en del länkar på beskrivningar om du vill ha :0) Både virka frukt, mat och annat :0)))

    SvaraRadera